Fotografie is altijd mijn hobby geweest, naast mijn interesse voor alles wat met wonen te maken heeft. Van daaruit werd het fotografen van interieur- en sfeerfoto’s mijn specialiteit, mijn interesse voor interieurs vormden een goede combinatie. Ik werd gevraagd voor het fotograferen van huizen en vakantiewoningen. Om goede foto’s te kunnen maken, deed ik ook de styling, eventueel met accessoires om het beeld af te maken. Ook volgde ik een jaar de fotoacademie, deed verschillende workshops interieurfotografie en een cursus interieurstyling.

Sinds 2018 ben ik officieel verkoopstylist. Begin dit jaar heb ik om mijn fotografievaardigheden  op het gebied van vastgoedfotografie te verfijnen een 1-op-1 workshop gevolgd.

Ik ben aangesloten bij het CNVV, het centraal netwerk voor verkoopstylisten. Jouw woning maak ik verkoopklaar middels het ‘hands-on’ concept van House of KIKI, bekend van het populaire tv-programma ‘Uitstel van Executie’.  Dat wil zeggen, dat ik op een praktische manier ervoor zorg dat jouw huis helemaal klaar is voor de verkoop.

Alle foto’s op deze site zijn eigen foto’s, tenzij anders vermeld. Wil je ze gebruiken neem dan contact met mij op.