Fotografie is altijd mijn hobby geweest, naast mijn interesse voor alles wat met wonen te maken heeft. Het fotografen van interieur- en sfeerfoto’s werd mijn specialiteit, mijn interesse voor interieurs vormden een goede combinatie. Ik werd gevraagd voor het fotograferen van huizen en vakantiewoningen. Om goede foto’s te kunnen maken, deed ik ook de styling, eventueel met accessoires om het beeld af te maken. Ook volgde ik een jaar de fotoacademie, deed verschillende workshops interieurfotografie en een cursus interieurstyling. Het afgelopen jaar heb ik mijn vaardigheden uitgebreid met een cursus “verkoopstyling”.

Ik ben aangesloten bij het CNVV, het centraal netwerk voor verkoopstylisten. Er wordt gewerkt met “hands-on” aanpak, dus op een praktische manier ervoor zorgen dat jouw huis helemaal klaar is voor de verkoop.

 

Alle foto’s op deze site zijn eigen foto’s, tenzij anders vermeld. Wil je ze gebruiken neem dan contact met mij op.