Waarom verkoopstyling?

Omdat de eerste indruk de belangrijkste indruk is!

In deze tijd is het totaalbeeld belangrijk. We zijn visueel ingesteld, de eerste kennismaking met een huis is meestal via foto’s. Potentiële kopers kijken graag via sites als Instagram bij anderen naar binnen. Zo doen ze inspiratie op, maar komen ze ook in aanraking met het huizenaanbod, dat veelvuldig via sociale media wordt aangeboden. Daardoor hebben ze een goed beeld voor ogen hoe hun droomhuis er uit moet zien. Dus zien het interieur en de foto’s er goed uit, dan zijn kopers vaak sneller geïnteresseerd. Bij slecht gepresenteerde interieurs haken kopers sneller af.

Graag help ik je daarom bij een goede presentatie van je huis om je huis nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Je kunt immers beter in verkoopstyling investeren dan de vraagprijs verlagen. Heb je een gastvrouw nodig tijdens de openhuizendagen, dan ben ik ook beschikbaar.

Behalve dat ik je woning verkoopklaar maak, ben ik tevens in staat een fotoreportage te maken. Ook ben ik inzetbaar als gastvrouw tijdens de openhuizendagen, natuurlijk zorg ik er dan voor dat de woning er respresentatief uit ziet. Bent u makelaar en wilt u uw instagramaccount niet zelf bijhouden? Ook dat kan ik voor u regelen. Neem gerust contact op dan spreken we de mogelijkheden door.

Maureen du Long

0 6 39 11 38 21

info@woonbeeld.com